Sandra de Ruijter


Wie ben ik?

Mijn naam is Sandra de Ruijter - Wingelaar (1975)

Ik ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen, een zoon en een dochter.

Ik heb 12 jaar in het basisonderwijs voor de klas gestaan.
Hierna besloot ik van richting te veranderen en inmiddels ben ik internationaal gecertificeerd NLP-Master, EMDR-therapeut, Master Destination Coach® en BML Coach en werk ik daarnaast nog met een aantal andere technieken.

De kracht van de technieken waarmee ik werk, ligt voor mij in het feit dat ik hiermee mensen kan begeleiden tot het vinden van hun eigen oplossingen en antwoorden, in plaats van dat ik mensen mijn ideeën daarover voorleg. En dat er een daadwerkelijke verandering plaatsvindt op een diep niveau.

Elke keer weer vind ik het mooi om te ervaren hoe mensen de hulpbronnen en antwoorden in zichzelf vinden en daarmee stappen zetten in de richting van de oplossing van hun probleem.


 

Piece of Mind

De letterlijke vertaling van de naam “Piece of Mind” is “stukje van de Geest”.

Ons brein is zeer uitgebreid en veelomvattend.
Wij gebruiken slechts een klein deel ervan in ons dagelijks leven.
Terwijl er delen zijn (zoals bijvoorbeeld het onderbewuste) die meestal vrij eenvoudig te bereiken zijn en waar een schat aan informatie en mogelijkheden opgeslagen ligt.

Onder andere door de juiste vragen te stellen, begeleid ik je om die andere delen van je geest aan te spreken, zodat ook onbewuste antwoorden aan het licht komen en je de mogelijkheden van je eigen geest optimaal kunt benutten.

Daarnaast is “Piece of Mind” ook te vertalen op een andere manier.
Het woord “mind” heeft verschillende betekenissen, waaronder "aandacht", "denken om...", "geven om...", "verzorgen" en "acht slaan op...".
De vertaling van “Piece of Mind” wordt daarmee “Een stukje aandacht” of “Een stukje geven om...”.
En dat is precies wat er gebeurt in mijn praktijk.
We geven samen aandacht aan dat wat jou bezig houdt.
Die aandacht, het geven om wat er speelt vind ik heel belangrijk.
Vaak hebben we de neiging om maar door te denderen en vooral niet stil te staan bij de moeilijke dingen. Misschien in de hoop dat het vanzelf weg gaat... Tegen beter weten in, want helaas worden we er steeds weer mee geconfronteerd dat er dingen zijn die blijven terugkomen, zolang we er niet zelf iets aan doen.

Tenslotte zal het je wellicht zijn opgevallen dat “Piece of Mind” hetzelfde klinkt als “Peace of Mind”, wat letterlijk “gemoedsrust” betekent.

Ik begeleid je graag op jouw weg daar naartoe.


Het mooiste dat je kunt worden is jezelf.